Курсове по английски език и БЕЛ за деца и възрастни

Какъв курс можете да запишете при нас?

Нашите курсове:

  • Курсове и уроци по английски език за деца и възрастни в кв. Бели брези, София.
  • Онлайн курсове.
  • Подготовка за сертификати.
  • Подготовка за матури и НВО.

 

Повече от курс

Обучението е наш приоритет и ние се стремим да отговорим на нуждите на нашите курсисти. Курсовете, които можете да запишете при нас са съобразени с Европейска езикова рамка и включват както познати, така и нови техники на учене и преподаване.

Кой курс е подходящ за мен?

Понякога е трудно да се ориентираме в морето от информация кой е правилният за нас курс на обучение. Затова и преди да започнете да учите с нас, ние държим да се запознаем лично, да добием първо впечатление за целите и амбициите ви в чуждоезиковото обучение, за да формираме първоначален подход. Ние сме на разположение да отговорим на всички ваши въпроси. Обадете ни се или ни пишете.

 

В първата си среща с вас, ние ще Ви помогнем да се ориентирате кой тип -групово или индивидуално обучение и кое ниво по Европейска езикова рамка е най-удачното решение за Вас. Ще Ви насочим към подходяща система на обучение или ще Ви предложим курс, съобразен с Вашите потребности в изучаването на езика. Ние вярваме в качественото образование и знаем, че когато се вслушваме в нашите ученици, заедно постигаме най-добрите резултати.
Запишете си час за консултация с методист на тел: 0889104152.

 

                                                                                         

 ГРАФИК  Групи-17 и 18.09

   

ПОНЕДЕЛНИК

СРЯДА

9-10:30

първо ниво (1,2,3 клас) – 600 лв/100 уч. ч. целогодишно

10:30-12:00

 трето ниво (6,7,8)

9:30-11:00

Подготовка IELTS

18:00-20:15

Разговорен курс

 

       

ВТОРНИК

ЧЕТВЪРТЪК

16:30-18:00

трето ниво (6,7,8)

14:00-15:30

първо ниво (1,2,3 клас)

15:00-16:30

второ ниво

(3,4,5 клас) 

18:00-21

А1 група

 

 Петък

 15:00-16:30

 

IELTS Online   

СЪБОТА

НЕДЕЛЯ

9-13ч

А1

10-12

НВО 7 клас 

       

*ДЕТСКИ 

*ВЪЗРАСТНИ

 

 

 

 

Ако търсите езиков курс за Вашето дете, ние предлагаме различни нива на обучение за ученици от 1-12 клас. Обучението е съобразено със свободното време на децата и със смяната, която са в училище. Преди да запишем детето Ви при нас, необходимо е да се направи диагностичен тест.

По какво се различават нашите курсове?

В практиката сме установили, че малките групи (3-6 човека) успяват да се сработят достатъчно ефективно, за да говорим за резултати. Затова предпочитаме да работим в екип с нашите курсисти, за да постигнем общата ни цел – добро владеене на английски, практически знания, умения за комуникиране във всички форми.

Не се боим да изоставим утвърдени системи на обучение по английски и да посегнем към хилядите ресурси, които сме събирали през годините практика в чуждоезиковото обучение. Не се страхуваме да използване най-новите тенденции и практики в обучението, за да извлечем най-доброто от тях. Ако ви е необходим разговорен курс с акцент върху бизнес комуникацията на английски, ние ще намерим точните упражнения, които да развият тази ваша компетенция.

Използваме аудио-визуални средства в обучението, защото знаем, че така се запомня повече. Стремим се да сме в крак с теоретичното, за да берем ползите в практиката. В работата си с деца най-вече се опитваме да използваме новаторство. В същото време държим на дисциплината и на взаимното полагане на усилия.

Обадете ни се за повече информация и разгледайте графика на стартиращите групи.

  • При нас можете успешно да се подготвите за всички сертификатни изпити :

IELTS

TOEFL

CAE

FCE

CAE

Защо да ни се доверите за вашата сертификатна подготовка?

 

 

 

Изпитът за сертификат е изпитание за волята и издръжливостта на явяващия се. За да бъде успешно положен всеки сертификатен изпит, е необходимо да се познава формата на изпита. Високото ниво на владеене на езика не е достатъчно за положителен резултат. Подготовката за явяване на сертификатен изпит по английски прилича на тази при олимпийска дисциплина –  трябва много труд и упражнения. Забелязали сме, че повечето кандидати изпитват най-сериозни затруднения при писменото изложение на мнението си по социално значим проблем. Затова и обръщаме специално внимание на компонента writing при FCE, CAE и IELTS.

Особен акцент поставяме върху умението да се пишат аргументативни текстове на английски, а и на български език. 

 

Както и да заявите подготовка за матура по английски или български език: