Курсове по английски език за възрастни

Курсове по английски език за възрастни

Английски език група/индивидуално

Иска ли ви се да не се колебаете при писането на работна кореспонденция? Завързва ли ви се езикът при елементарен разговор с чуждестранни клиенти? Мечтаете ли да пътувате повече, но езиковата бариера ви спира?

Запишете английски език в група за възрастни при нас. Работим със системата English File на гиганта Oxford. Мотото е: „курсът, който ще ви накара да проговорите“. Групите ни са малки, а часовете и дните на провеждане – съобразени с натовареното ежедневие на работещия човек. Можем да ви предложим делничен или съботно-неделен курс по английски език, както и онлайн обучение.

При първото си събеседване с вас ще преценим кой подход и курс на обучение по английски език е най-подходящ с оглед на вашите нужди. Преподавателите от Класната стая на Ралица са подготвени методисти. Те ще ви ориентират и ще отговорят на всички ваши въпроси. В случай, че сте се обучавали преди, ще ви дадем кратък диагностичен тест. Целта му е да определи нивото на владеене на езика, с цел по-прецизна консултация.

Ако се колебаете дали обучението по английски в група за възрастни е подходящият вариант за Вас, ние организираме и индивидуални обучения. Те са изцяло съобразени с конкретните нужди на курсиста. Не е рядко явление да правим курсове, които „пасват“ на точно определен обучаем. Това са така наречените tailor made обучения, които са създадени специално според нуждите на курсиста и желанието му да се обучава по английски език.

Бизнес английски
Освен курсовете по общ английски език, които можете да запишете при нас, организираме и групи за възрастни по разговорен английски. Темите в разговорните ни курсове обхващат широк диапазон от лексика и поставят обучаемите в разнообразни ситуации. Те „симулират“ реални разговори. Английски език в разговорен курс не означава учене на огромен брой думи, а боравене с ключови думи в разговор и разиграването на различни комуникативни ситуации.

Ако желаете да се подготвяте за някой от сертификатите, изискуеми от чуждестранни университети или работодатели, посетете страницата ни, посветена на сертификатните курсове.

Разговорни курсове по английски език

Учили сте езика в гимназията, в университета и сте посещавали различни курсове, но все пак не умеете да се изразявате добре и изпитвате смущение при разговор? Може би ще се изненадате, но голяма част от обучаващите се имат вашия проблем. Част от причините за проблема се коренят в начина, по който езика се преподава в училище и университета – с недостатъчно време за упражняване на умението за разговор. Акцентът върху усвояването на граматиката правилно, често изземва от времето за speaking. Друг проблем е психологическата бариера, която си поставяме – увлечени да внимаваме да не кажем някоя глупост, често предпочитаме да си замълчим. Ако кимате, докато четете това, знайте, че решение има. Това са нашите разговорни курсове – в тях събеседваме на различни теми от ежедневието, като целта е не да сме прави в информацията, която съобщаваме, а да тренираме умението си да се изразяваме на английски език. Работим върху различни ситуации с практическа насоченост, за да се доближим максимално до естествената среда на употреба на езика. Винаги се придържаме към максимата: езикът е средство за комуникация, нека го използваме!

Нови групи
Английски за възрастни
/Група за възрастни А1
Начална дата: 16.09
вторник и четвъртък
Начален час – 18:00 до 21:00
Цена- 320 лв. с включени учебни материали